Om oss

EXAKTA – en pålitlig samarbetspartner med sund ekonomi

EXAKTA GROUP AB ÄR EN AV SVERIGES STÖRSTA TRYCKERI- OCH MEDIAKONCERNER.

Vi erbjuder utöver rena tryckeritjänster, såsom offset- digital- förpacknings- och storformatstryck, spetskompetenser inom alltifrån beslutsstöd inför kommande marknadsaktiviteter, till beställningsportaler, lagerhållning och distribution samt framtagning av profilprodukter. Och behöver ni hjälp med idé, form och layout så hjälper vår kreativa byrå er. Som en av Sveriges största grafiska koncerner erbjuder vi en helhet anpassad för de flesta bolags kommunikationsbehov. Vi kallar det "print and beyond"!

Vår affärsidé är att erbjuda tjänster och produktion för effektiv kommunikation. Resultatet ska skapa effekt och underlätta våra kunders vardag. Exakta ska med kompetens, engagemang och långsiktighet ha fokus på kunderna, kvalitet och rätt erbjudande. Det ingår i vår strävan efter perfektion.

Kvalitet och miljö är oskiljaktiga och genom att hålla hög produktionskvalitet minskar vi reklamationer. Det är bra för miljön då vi inte behöver utföra omtryck och ytterligare frakt. Inom Exakta Print, vårt största producerande bolag, arbetar vi i partnerskap mot gemensamma miljömål och ökar därmed båda parters chanser att uppnå dem tillsammans. En god affär helt enkelt!

EXAKTA har huvudkontor i Malmö – mitt i den dynamiska Öresundsregionen, men finns även på följande orter i Sverige: Borås, Hässleholm, Karlstad, Lidköping och Stockholm.

Kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 resp 14001

Org.nr. Exakta Print AB 556364-1595

Till exakta.se och vidare till Exakta Print

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår