Sitemap

exaktabox.se - STARTSIDA - Outstanding när det gäller kreativa förpackningar och rejäla kartonger

1. FÖRPACKNINGAR MED EGET TRYCK - KARTONGER OCH FÖRPACKNINGAR SOM ÄR ENKLA ATT VIKA IHOP. Vår vanligaste modell av stansade lådor. Mycket enkel att vika ihop, hantera och packa. Möjlig att tillverka i allt från mindre format i 300g homogenkartong till större lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Lämpliga för integrerade inreden, fönsterhål, handtag mm. Kan förses med självlåsande flikar som gör tejp överflödigt. Digitalt tryck för mindre förpackningar och offsettryck för större lådor. Både in- och utvändigt om du så önskar.

2. LÅDA MED HYLSA - STILIGT OCH UPPSKATTAT FÖR MÅNGA OLIKA ÄNDAMÅL. Förpackningar bestående av två delar med en invändig ask och en hylsa likt en tändsticksask. Modellen fungerar utmärkt för små format i 300g smidig homogenkartong till stora emballage tillverkade i rejäl wellpapp. Kan kombineras med utstansade fönster, inreden och avdelare i en oändlig mängd varianter. Digitalt tryck för mindre förpackningar och offsettryck för större utföranden. En snarlik alternativ modell är en ask med separat lock.

3. KARTONGER MED LOCK. LÅDA MED LOCK. PRAKTISKT OCH SNYGGT. En klassisk förpackning bestående av två delar med underdel och ett löst lock som valfritt kan gå hela vägen ner, eller bara delvis. Välj en skräddarsydd lösning med små askar i homogenkartong eller större kartonger i miniwellpapp. Kanske ett utstansat fönster i locket, ett produktanpassat inrede eller ett s.k. kryssfack som avdelar och skyddar. Vad passar dig bäst? En annan modell att överväga är en låda med hylsa, som en tändsticksask.

4. KAPSELFÖRPACKNINGAR MED SNABBREST BOTTEN. Dessa förpackningsmodeller är mycket lätta att resa och montera. Botten kan endera vara med insticksflikar, alternativt kuvertbotten eller tvåpunktslimmad automatbotten. Lämplig för många olika slags produkter. Materialsnål konstruktion. Från små format i 300g homogenkartong till stora lådor tillverkade i miniwellpapp. Digitalt tryck för mindre förpackningar och offsettryck för större lådor. Kan förses med inredningar, fönster, lås mm.

5. OMSLAG, KONVOLUT, MAPPAR OCH OCH SVEP. Förpackningsmodell som är smidiga att resa och montera. Som omslag och svep lämpliga för platta produkter som kataloger, böcker, pärmar mm. Emballage med olika grad av mötande eller överlappande flikar samt stötskyddande balkar. Ofta i mini-, fin- eller grov well, men även mindre storlekar som A65 eller A5 som vi tillverkar i kraftkartong och där det finns möjlighet för variabeltryck av t ex adresser. Erfordrar i vissa fall ej stansverktyg. Materialsnåla konstruktioner som kan förses med inredningar, fönsterhål och självlåsande flikar.

6. HANDTAGSLÅDA - LÄTT ATT BÄRA MED SIG! En låda eller kartong i utförande som handtagslåda 0217 är en verkligt snillrik förpackningsmodell med integrerat bärhandtag. Eller separat plasthandtag. Lämplig för produktpresentationer, kampanjer, mässor mm. Från små format i 300g homogenkartong till stora lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Tryck digitalt, offset eller flexo. Kan kombineras med inreden och avdelare för flaskor, burkar mm.

7. AUTOMATER - SMART DISPLAYBOX MED AUTOMATFUNKTION. Utmärkt för choklad och godis, men även för småprylar, varuprover och giveaways. Väldigt trevlig att placera i receptionen, på fikabordet, i mässmonter. Eller på apotek, butiker, byggvaruhus, tandläkare... Finns i olika storlekar och volymer för 250g – 5.000g. Av tradition brukar den här typen av automater vara ganska fyrkantiga, ta istället en närmre titt på vår läckert designade box med handtag. Massor av plats för bilder och texter!

8. EMBALLAGE I WELLPAPP – REJÄLA OCH FUNGERANDE FÖRPACKNINGSMODELLER. Lådor som är smidiga att resa och montera. De traditionella slitslådorna tejpas i botten och ovansida, men vi kan föreslå dig en uppsjö av stansade konstruktioner med snabbresta automatbottnar som kan förses med inredningar, fönsterhål och låsflikar i locket. Omslag lämpliga för platta produkter som kataloger, böcker, pärmar möjliga att tillverka utan verktyg. Med olika grad av mötande eller överlappande flikar samt stötskyddande balkar. Slitslådor och svep är materialsnåla och ekonomiska modeller. Transportemballage vanligen med flexotryck, kan tillverkas i riktigt stora format, typ EUR-pall. Eller produktförpackningar som är tryckta i offset och fodrade/kascherade på mini-, eller finwell. Snyggt och säljande!

9. SKYLT-, EXPONERINGS-, BUTIKS- OCH DISPLAYSTÄLL. För produkter i butiker, varuhus, event, mässor mm. För disk eller golv. Med integrerad eller lös skylt. Även riktigt stora format och iögonfallande kompletta exponeringslösningar. Vi hjälper dig också med röstlådor, displaykuber, rollups, vepor, skyltar, flaggor, affischer, papperskorgar, bärkassar och mycket annat. Exakta har den kompetens och erfarenhet du söker för produktunika koncept - tillsammans hittar vi effektfulla lösningar!

10. PR-BOXAR I MÅNGA SPÄNNANDE OCH KREATIVA UTFÖRANDEN! Vi konstruerar och designar din PR-Box i fantasifulla modeller så att den avspeglar ditt företags verksamhet och packar den med konfektyrer från Marabou, Fazer, Anthon Berg eller Cloetta. Eller något annat gott! Din PR-Box kan utformas och tillverkas i en mängd olika utföranden. Vad sägs om en dator, mobiltelefon, strut, hjärta, pyramid, flyttlåda, container,  tvättmaskin, kassaskåp eller guldtacka!

11. PR-BOX HUS, VILLA, STUGA, HYRESHUS, KONTORSHUS, LAGERBYGGNAD, HOTELL, SKYSKRAPA, LADUGÅRD… Din PR-Box kan utformas och tillverkas i en mängd olika utföranden. Olika modeller av hus och byggnader är passande i många sammanhang. Vi packar din PR-Box med godsaker från Marabou, Fazer, Anthon Berg eller Cloetta. Eller något annat gott! Vi vill att din PR-Box ska få ett högt uppmärksamhetsvärde och tror på utsökt design; ambitionen är att ständigt utveckla allt mer kvalificerade konstruktioner!

12. PR-BOX SOM HANDTAGSBOX - SMART FÖRPACKNINGSMODELL MED INTEGRERAT HANDTAG. En förpackning i utförande som 0217 är en riktigt kreativ förpackningsmodell med inbyggt handtag. I större format tillverkad i kraftig wellpapp lämpad för produktpresentationer, kampanjer, mässor mm. Eller i mindre mått i homogenkartong för småsaker, kanske karameller, kola eller chokladbitar? Vi hjälper dig gärna att packa din box med konfektyrer från Marabou, Fazer, Anthon Berg eller Cloetta. Kartongmaterialet är givetvis livsmedelsgodkänt. Vi trycker digitalt eller i offset.

13. PR-BOX SOM LASTBILAR, BUSSAR, BÅTAR, TÅG, SKÅPBILAR, TRAILERS, LÅNGTRADARE MM. Vi designar och konstruerar din PR-Box som en lastbil eller en buss så att den avspeglar ditt företags verksamhet och packar den med konfektyrer från Marabou, Fazer, Anthon Berg eller Cloetta. Eller något annat gott! Din PR-Box kan utformas och tillverkas i en mängd olika utföranden. Vi vill att din PR-Box ska få ett högt uppmärksamhetsvärde och tror på utsökt design; ambitionen är att ständigt utveckla allt mer kvalificerade konstruktioner!

14. PR-BOXAR SOM BILAR, BÅTAR, HYRBIL, BUDBIL, TAXI, POLISBIL MM. Vi designar och konstruerar din PR-Box som en bilmodell så att den avspeglar ditt företags verksamhet och packar den med konfektyrer från Marabou, Fazer, Anthon Berg eller Cloetta. Eller något annat gott! Din PR-Box kan utformas och tillverkas i en mängd olika utföranden. Vi vill att din PR-Box ska få ett högt uppmärksamhetsvärde och tror på utsökt design; ambitionen är att ständigt utveckla allt mer kvalificerade konstruktioner!

15. GODIS TILL DINA PR-BOXAR. Beroende på vilken typ av box som ska packas, vilken din målgrupp är, hur din budget ser ut osv, kan vi erbjuda choklad och annat godis till dina PR-Boxar. Det finns en mångfald av uppskattade innehåll av välja mellan. Vanligast är godis från Marabou, Cloetta, Malaco, Fazer, Anthon Berg, Mars, Bregmos Reklamgodis eller TiPe Produkter. Eftersom det är självklart att konfektyren alltid skall vara färsk när du delar ut din PR-Box erbjuder vi möjlighet att avropa den beställda upplagan i omgångar.

16. POPCORN BOXAR | BÄGARE MED DITT EGET TRYCK. Även mindre modell för jordnötter eller chilinötter. Tillverkas av livsmedelsgodkänt svensktillverkat kartongmaterial, Invercote Creato 300g. 4-färgstryck offset med blank offsetlack alternativt digitaltryck med möjlighet till variabeltryck av namn och texter. Tillgänglig i storlekar S (1,2 liter), L (2,4 liter) eller XL (5 liter).

17. KONSTRUKTIONER OCH STILISERADE SKISSER. Förpackningar, kartonger, emballage. Konstruktionslösningar för lådor i kartong eller well. Konstruktion av förpackningar – det är här allt börjar, själva grunden som ska bära funktion och design. Det finns många aspekter att fundera över när du ska beställa en förpackning. Du vill att den ska vara snygg, skyddande, praktisk och lätt att hantera. Ja, självklart. Säkert vill du också att den ska vara så miljövänlig, variabel, säljande och kostnadseffektiv som möjligt.

18. INREDEN, AVDELARE, LÅS, FÖNSTER, HANDTAG. Olika slags fiffiga och praktiska lösningar för produktinreden, avdelare lås, fönster och handtag förädlar och förbättrar din låda. Tänk dig att du ska packa ett skört vinglas, en tung motordel, tre syltburkar, en designlampa, ett usb-minne… Då vill du att dessa produkter ska ligga väl skyddade, samtidigt som det ska se snyggt och prydligt ut när man öppnar lådan. Många förpackningsmodeller har en standardiserad grundkonstruktion, men när det gäller inreden får vi allt ta på oss uppfinnarmössan då det är många faktorer som ska klaffa.

19. VALSEDELSTÄLL OCH SKÄRMAR AVSEDDA FÖR INSYNSSKYDD. Tillverkas i premiumutförande i svensktillverkad vit wellpapp och levereras valfritt monterade eller omonterade till er adress. Valsedelställets mått är djup 60 x bredd 36 x höjd 9 cm. Antal fack 3 x 12 = 36. Levereras med ett kraftigt stöd för 22 graders vinkling framåt. Skärmens höjd är 60 cm.

KONTAKT

OM OSS

CHECKLISTA

TRYCKKUNSKAP

TILLVERKNING

E-handelslådor

Julkartonger

Produktblad

Standardmått

Wellpapplåda för krematorier

Material för EU-val 2024

Art. 1 Valsedelställ 36 fack

Art. 2 Insynsskydd för tre st valsedelställ

Art. 3 Insynsskärm för ett valsedelställ

Art. 4 Insynsskydd för personer sittande vid bord

Art. 5 Transportlåda för ambulerande röstmottagning

Art. 6 Rumsavdelare (vikvägg - skärmvägg)

Art. 7 Skylt Vallokal (gatupratare)

Art. 8 Skylt med pil Vallokal (mäklarskylt)

Art. 9 Håll avstånd, tack!

Loc: https://exaktabox.se

Lastmod: 2021-04-14

Changefreq: monthly

Priority: 0,5

Söktermer som kan vara relevanta för ditt förpackningsbehov:

Backar, brickor och tråg i wellpapp. För bröd, frukt, catering mm.

Blankettlåda, box. För blanketter, block, häften mm.

Bokomslag i wellpapp. Med tryck B-post, porto betalt. Även fönsterhål, rivperf mm.

Broschyrställ, displayställ i papp. För disk eller golv. Format A7 och uppåt.

Bruna lådor. Vanliga bruna lådor att tejpa eller häfta ihop.

Brödback i papp. Staplingsbara. Standardstorlekar eller special.

Chokladlådor, tillverkning. Livsmedelsgodkänd råvara. Även laminerat.

Digitaltryckta kartonger, förpackningar. Format plano 700x500 mm. Upp till 350gsm.

DR-lådor / DR-boxar i wellpapp, kartong.

Emballage i wellpapp. Alla typer av lådor, omslag, kapslar, inreden.

Fanfold i wellpapp. Ett emballage för långa produkter i variabla format.

Femsidigt omslag i wellpapp modell 0409. För produkter såsom plana möbler, skidor, golfklubbor.

Flyttkartonger / flyttlådor. Bruna eller vita. Med eller utan eget tryck.

Fruktlåda i papp. Vaxad insida. Med handtag. Även udda former som sexkantigt.

Fönsterkartonger i wellpapp. Med utstansat fönster, även plastfönster.

Förpackningar i offsettryckt kascherad miniwell och kartong.

Förpackningar i spektakulär design. Kan avspegla din produkt eller tjänst.

Förpackningsdesign- utveckling. Vi hjälper dig att nå resultat utöver det vanliga.

Förpackningar, kartonger, lådor för webbhandel, internethandel.

Kartonger med tryck 1-5 färger i offset. Stansade eller slitskartonger

Kartongkapsel med kuvertbotten. Lätta att montera. Stansad kartongkapsel med automatbotten.

Kartongpåsar. Kan fungera som ett kuvert, men med bättre stadga.

Kascherade wellpapp-kartonger. Kaschering är uppfordring av tryckark på wellark.

Konvolut i papp, wellpapp. Från format A7 och uppåt.

Kosmetikförpackningar. Högsta tänkbara tryckkvalité. Laminat, prägling mm.

Kryssomslag i wellpapp. Ett enkelt emballage för kataloger mm.

Köpa kartonger. Gärna hos oss - vi hjälper dig att hitta rätt.

Förpackningar och kartonger med laminat. Blankt eller matt s.k. seglaminat.

Livsmedelsförpackningar, kartonger. Kartongkvalitéer godkända för livsmedel.

Microwell-papp. Stadigt men tunnt och elegant.

Miljövänliga wellpapp-förpackningar. Återvinningsbart, vattenbaserade tryckfärger.

Miniwell-papp. Även kallat E-well. Vår vanligaste kvalitét.

Packmaterial, wellpapp. Återvinningsbart, rejält och smart.

Papp-emballage. För kvarts-, halv- eller helpall.

Papp-kartonger. Pappers-förpackningar. Papplådor.

Postorder-kartonger. För enkel och tillförlitlig postbefordran.

Presentförpackningar i kartong och well. Litet och nätt, eller större och dämpande.

Produktanpassade emballage. För alla tänkbara produkter. Även inredningar.

Produktförpackningar i wellpapp och kartong.

Promotionförpackningar. Profilreklam-boxar. För giveaways och profilreklam.

Returfiberbaserade förpackningar, wellpapp-lådor och kartonger.

Reklam-förpackningar. För att synas och höras i bruset.

Kartonger och förpackningar i returpapper. Återvinningsbart och miljövänligt.

Kartonger, lådor och förpackningar med rivtejp eller perforering.

Självlåsande wellpapp-lådor. Olika smarta typer av låsflikar.

Skräddarsydda wellpapp-förpackningar/lådor. Vi får det att fungera.

Skyddande emballage i vit eller brun well. Med eller utan tryck.

Skyltar i solidkartong och well. Även mobiler, vippor etc.

Slitslådor i wellpapp. Enkla att montera med tejp.

Solid-kartong. Även kallat "papp".

Specialanpassade kartonger och transportförpackningar.

Standardkonstruktioner. Från 180x120x80 mm och uppåt.

Stansad wellpapp-låda. T ex modell 0427, 0429, 0713 eller special.

Stansade kartonger, stansade förpackningar, stansade lådor.

Tidsskriftsamlare. För A5, A4 eller special.

Tillverkning av kartonger. Alla modeller och format.

Transportförpackningar. Transportkartonger.

Trycksakslådor. A6, A5, A4, A3 eller special.

Vinlåda, bag-in-box. Med ditt alldeles eget tryck på boxen.

Vita lådor i wellpapp. Micro, mini eller finwell.

Wellpapp-emballage. Wellpapp-omslag.Wellpapp-kartonger. Standard eller special. Även med eget tryck.

Wellpapp-ark. För emballering eller som mellanlägg.

Wellpapp-klossar / welldynor. Som skyddande och fixerande inreden.

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår